Vi hoppas att flera av er är sugna på att anordna en sommaraktivitet i lokalavdelningen. Vi från LRF vill gärna bidra genom att bjuda på en grillåda för 30 personer värde 2 550 kr från Smålands Skafferi. Blir ni fler så kan ni köpa till ytterligare portioner för 95 kr/portion. Ni står själva för den extra kostnaden.  

Lådan innehåller
Olika sorters korv
Potatissallad
Läskande drycker
Äppelmuffins
Tallrikar och bestick

Psst.. Kaffe finns inte med i lådan, det får ni lösa på egen hand.

Varorna kommer i så stor utsträckning som möjligt från Jönköping och Sydosts producenter.

Smålands skafferi erbjuder i samband med detta erbjudande 10 % rabatt på övriga varor i deras sortiment som du kan se på smalandsskafferi.se

Vi i regionstyrelserna och personalen träffar gärna er i lokalavdelningarna och kommer därför gärna ut och är med om ni anordnar sommarkalas – så bjud gärna in oss! Kanske vill ni att någon medverkar och pratar kring någon särskild fråga? Slå en signal så kommer vi om det är möjligt!

Vi vill också uppmana er att bjuda med någon som inte är, men som ni tycker borde bli medlem i LRF!

 

Ni kan hämta grillådor mellan 16 maj – 16 september   
Dagar för utlämning:
Blekinge län: torsdagar
Kalmar län: onsdag och fredag
Kronoberg län: tisdag – fredag (beroende på vart i länet)
Jönköping län: torsdagar

Gör så här:

  1. Bestäm datum för er aktivitet. Kom ihåg att lådan måste beställas minst en vecka innan aktiviteten. Se vilka dagar Smålands skafferi levererar grillådor i ert län.
  2. Kontakta den förtroendevalda från din regionstyrelse, den hållbarhetsambassadör eller den från personalen som ni önskar ska komma till er för att se om det datum som ni tänkt ha aktiviteten passar även dem (tänk på att i semestertider kan det bli en fördröjning i svaren).
  3. Ta kontakt med Utskick och Layout som hjälper er med utskick av inbjudan till era medlemmar. Information om hur du beställer hittar du på lrf.se/utskick. Medlemsservice kan ta emot anmälningarna men ni ansvarar själva i avdelningen för att stämma av anmälningarna med dem och sedan beställa grillådan.
  4. Beställ grillådan via e-post direkt av Smålands skafferi. Ange antal lådor, vilket datum och klockslag samt till vilken plats/adress den ska levereras. Mejla till: oskar@smalandsskafferi.se
  5. Lämna tillbaka lådan som maten kom i, alternativt ta med egen kylbox vid leveransdag. Vi debiterar 40 kr för utebliven retur.

Tänk på att ni behöver beställa matlådan minst en vecka före er aktivitet.

Har ni några frågor kontakta Eva Söder, eva.soder@lrf.se
eller Medlemsservice medlemsservice@lrf.se 010-184 00 40

Med vänliga hälsningar

LRF Jönköpings län & LRF Sydost