Nya LRF.se blir smartare, snabbare och snyggare

I januari blir lrf.se som ny! Då lanserar vi en från grunden ombyggd version av lrf.se där du som besökare kan anpassa innehållet utifrån dina behov och intressen.

Vi kan också lova en bättre upplevelse för dig som besöker webbplatsen från en mobil och surfplatta och en bättre sökfunktion som gör det lättare att hitta det man söker.

Går över till digital kommunikation

I och med att vi släpper den ombyggda versionen av lrf.se lägger LRF om mot mer digital information. Det innebär att från och med årsskiftet avslutas gröna sidan i Land Lantbruk. Vi kommer också att utveckla vår medlemskommunikation i digitala nyhetsbrev, då vi ser att allt fler önskar ha information den vägen. Just nu pågår därför ett arbete med att stöpa om nyhetsbrevens utseende och innehåll så att de motsvarar dina behov och förväntningar.

Nya lrf.se blir enklare att hitta på och ger dig dessutom chans att styra vilken information som du nås av först. En ämnesindelning av webbplatsen möjliggör för dig att följa vår kommunikation enligt dina egna intressen och önskemål. Det är enkelt att skapa ditt eget unika nyhetsflöde utifrån dina intresseområden.

Logga in och välj dina intresseområden

Precis som tidigare kan du som vill sköta dina medlemsärenden direkt på webben. Du loggar in smidigt med antingen e-post och lösenord eller med BankID.

Därför skapades nya LRF.se

När projektet med den nya hemsidan startade sattes ett antal mål upp. Detta för att både fånga upp de behov som finns idag från olika målgrupper som använder hemsidan, men även för att tillgodose framtida utmaningar och behov.

Det här är några av målen som vi hoppas att den nya hemsidan ska vara svaret på:

  • Presentera ämnen, sakfrågor och LRFs ståndpunkter tydligare.
  • Öka möjligheten för dig som medlem att välja din kommunikation.
  • Göra det enklare att hitta det man söker på hemsidan
  • Förenkla för förtroendevalda att hitta och få tillgång på information och mallar m.m.
  • Öka trafiken från andra kanaler så att hemsidan blir LRFs kommunikativa samlingsplats.