Det finns inget roligare än att se bilder från de gröna näringarna från hela Sverige! Därför blir vi väldigt glada när ni taggar oss med @lrfsverige i bilder på sociala medier.

Låna taggade bilder 

Det kan hända att vi ber om att få dela dina bilder i våra egna sociala kanaler. Då kontaktar vi dig och ber att få låna bilden först. Du kan alltid dra tillbaka ditt godkännande. Då skickar du ett direktmeddelande till oss på den sociala kanalen det gäller så tar vi bort din bild. 

Villkor #LRFsommarbild

Genom att delta i vår fototävling i sommar går du med på att LRF kan använda din bild för marknadsföring och/eller reklam. Du ger LRF rätten att redigera din bild och ger även ditt samtycke till att vi får använda foton där du kan identifieras för marknadsföring och/eller reklamändamål. I och med ditt deltagande i tävlingen frigör du LRF från alla skyldigheter att betala dig för användning av din bild. 

När du deltar i fototävlingen försäkrar du att du äger rättigheterna till din bild och att du har tillstånd från eventuella personer som syns på bilden. Du försäkrar även att du är en privatperson (och inte ett företag), att du är minst 18 år eller har målsmans samtycke.

Vill du dra tillbaka ditt samtycke genom deltagandet i fototävlingen skickar du ett mejl till some@lrf.se 

Senast uppdaterad: 2023-06-30