LRF Västra Götaland lanserar nu en regional medlemsförmån för dig som LRF-medlem i Västra Götaland. Medlemsrabatten går under namnet Västrabatten och ger dig riktigt bra priser hos lokala leverantörer.

Till sidomenyn

Västrabatten - en regional medlemsförmån!

- Vi har märkt en efterfrågan från våra medlemmar som önskar fler lokala alternativ på medlemsrabatter och för att möta det önskemålet började vi undersöka vad det fanns för möjligheter och det landade i "Västrabatten". Där kan vi nu presentera vår första lokala medlemserbjudande som är oljebolaget Paroy tillsammans med Oskar Andersson. Det känns riktigt roligt att få erbjuda medlemsexlusiva och lokala rabatter som gör nytta i vardagen för den enskilda medlemmen säger Adam Gruvaeus, en av grundarna bakom Västrabatten.

Är du inte medlem men vill bli? Har du som medlem frågor kring Västrabatten? Är du intresserad som leverantör? 

Kontakta: Per Carlsson, LRF Väst på 070 991 34 31 eller via e-post: per.carlsson@lrf.se  

Till sidomenyn

Astro Sweden

hund, jakt

Gillar du jakt, natur och naturvetenskap? Då ska du besöka Astro Sweden. Vi vill möjliggöra bättre natur- och jaktupplevelser för fler människor. Vi erbjuder ett brett sortiment av upplevelser och produkter inom dessa områden av hög kvalitet till sansade priser. Vi hjälper dig att förverkliga det stora eller lilla äventyret genom att erbjuda  rätt utrustningen till just din upplevelse. Vi kan inspirera inför nästa äventyr, utflykt, jakt eller experiment. Läs mer om oss här: Astro Sweden i Skara

Astro Sweden, Björkelundsgatan 1, Skara, 0511-79 81 00

Rabattkoden ger dig som är medlem i LRF 5% rabatt.

Rabattkod och villkor
hund, jakt
Till sidomenyn

SMARTAB Hi-Tech Chemicals AB

SmartAB, Västrabatter

30% rabatt på alla tvättkemikalier från Autosmart.

Uppge att du är LRF-medlem när du ringer eller mejlar din lokala säljare för att ta del av erbjudandet. Kontakta din lokala säljare för att få ett gratis hembesök utav deras rullande butik! 

Hitta din lokala säljare
SmartAB, Västrabatter
Till sidomenyn

Grästorps Järnhandel

Verktyg i massor, Långerum, Öland. Fotograf: Ester Sorri.

LRF-medlemmar har 5% rabatt på allt hos Grästorps Järnhandel! Handlar du över 100.000 kr på ett år (exkl moms) så stiger rabatten till 10% (gäller ej ATV eller vitvaror).

Hur gör du för att ta del av rabatten? 

Kontakta Grästorps Järnhandel på 0514 587 70 och uppge att du är LRF-medlem. 

Grästorps Järnhandel
Verktyg i massor, Långerum, Öland. Fotograf: Ester Sorri.
Till sidomenyn

Paroy 

Paroy

Rabatt på diesel, eldningsolja och adblue i alla tänkbara förpackningar/volymer. 

Hur gör du för att ta del av rabatten?

Ring Oscar Andersson i Grästorp på 070 9743500 eller mejla oscar.andersson@paroy.se uppge att du är LRF-medlem och få dagsaktuellt pris och beställ!

Paroy
Paroy
Senast uppdaterad: 2024-01-04