Tough Viking 2023

2023-05-05

  • Plats: Stockholm
  • Arrangör: Gislaveds kommungrupp
  • Målgrupp: Medlemmar i LRF
  • Sista anmälningsdatum: 2023-01-13

Träning ska vara bra för kroppen och vår psykiska hälsa. Därför bjuder vi nu in alla LRF-medlemmar i Jönköpings län på en fartfylld resa.

Johan Larsson och Ida Rantonen från Gislaveds kommungrupp fick rejäl mersmak, när de i höstas sprang loppet Toughest i Göteborg. Till våren är det dags igen, fast då i huvudstaden. Vi vill att du följer med!

Vi åker iväg till Stockholm den 5-6 maj, för att tillsammans springa loppet Tough Viking. Oavsett hur tränad eller otränad du är, kan du delta. *Man behöver inte medverka i loppet för att få följa med. Vi kommer även att göra ett studiebesök på riksdagen och träffa Helena Bouveng och Mats Green.

Under januari till april kommer vi dessutom att anordna fyra digitala webbinarier om träning och hälsa, med olika kunniga föreläsare. Första föreläsningen handlar om vad Tough Viking innebär och vad som krävs för att ta sig igenom loppet.

Vad är Tough Viking? Tough Viking är ett OCR-lopp. OCR betyder Obstacle Course Racing och är egentligen detsamma som att springa hinderbanelopp. Träningsformen har blivit otroligt populär under senare tid och det med rätta. Vill du se hur Tough Viking går till, finns det klipp på Youtube.

Resans upplägg

5 maj: Vi åker buss upp till Stockholm och besöker riksdagen. På kvällen går vi ut och äter gemensamt.

6 maj: De som vill springer Tough Viking. (De som inte springer får gärna heja på.) Vi fyller sedan på magarna innan vi åker hem.

Kostnad
Biljett till loppet, mat och boende står man själv för. Kostnaden för det beror på hur många vi blir. Mer info kommer.

Intresseanmälan till ida_rantonen@hotmail.com senast den 13 januari.