Säkra din spannmålskvalitet på gården

2025-06-17 12:00 - 13:00

  • Plats: Digitalt via Teams
  • Arrangör: LRF Kött
  • Målgrupp: Medlemmar i LRF

LRF Kött bjuder tillsammans med SNP, SGF, Svenska Fåravelförbundet och Lammproducenterna samt SVA med flera in till ett lunchmöte om hantering av skörd, konservering och lagring av foder för bibehållen kvalitet.

Klicka här för att ansluta till mötet

Välkommen att delta!

Förbered gärna frågor som du kan ställa i chatten, alternativt skicka dem till fredrik.sundblad@lrf.se i förväg.

Program:
• Inledning, Fredrik Sundblad, LRF Kött
Spannmålsskördarna i Sverige – volymer och trender Erik Hartman, Foder och Spannmål.
Hygienisk kvalitet på gårdslagrad spannmål, Linda Engblom, SVA 
Att hålla hygienisk kvalitet i spannmål från tröska till silo, Nils Jonsson, forskare
Skadedjur i spannmål, Thomas Persson Vinnersten, Anticimex
Sammanfattning och praktiska tips, SVA

Du som deltar kan ställa frågor i chatten till föredragshållaren. Mötet spelas in och kan ses i efterhand.

LRF Kött har sedan hösten 2022 arrangerat lunchmöten för att så många som möjligt ska kunna vara med och lyssna och ställa frågor.

Vi hoppas att vi ses de kommande lunchmötena!
LRF:s branscher genom Fredrik Sundblad och Jeanette Elander, LRF Kött