Träffa LRF i Almedalen! Vi kommer vara på plats och pratar gärna om svenskt jord- och skogsbruk, beredskap och om hur vi kan möta framtiden på ett hållbart sätt.

Till sidomenyn Till sidomenyn

Palle Borgström

Palle Borgström

Palle Borgström är förbundsordförande för LRF, Lantbrukarnas Riksförbund, och vice ordförande för Copa, den europeiska bondeorganisationen. Han pratar gärna livsmedelsförsörjning, beredskapsfrågor samt svenskt och europeiskt jord- och skogsbruk. Palle kommer vara i Almedalen tisdag och onsdag.

Vill du komma i kontakt med Palle Borgström under Almedalsveckan går det bra att kontakta Tove Mellgren. 

Telefon: 0720 84 83 21
E-post: tove.mellgren@lrf.se

Palle Borgström
Till sidomenyn

Anna Karin Hatt

Anna Karin Hatt är VD och koncernchef för LRF och kommer vara på plats tisdag, onsdag, torsdag och fredagsmorgon. I Almedalen pratar Anna Karin gärna om innovationer, forskning och utveckling; om jobb och tillväxt och om beredskap, kopplat till de gröna näringarna. 

Vill du komma i kontakt med Anna Karin Hatt under Almedalsveckan går det bra att kontakta Elin Gustafsson.

Telefon: 076 723 49 33
E-post: elin.gustafsson@lrf.se

 

Till sidomenyn

Tove Lönstad

Tove Lönstad är strategiskt samordnare för public affairs och projektledare för LRFs medverkan i Almedalen. Hon kommer vara på plats hela veckan och talar gärna om lantbrukets energiomställning. 

Det går även bra att kontakta henne för övriga frågor rörande LRF:s medverkan i Almedalen.

E-post: tove.lonstad@lrf.se
Telefon: 073 644 63 38

Till sidomenyn

Gunnar Lindén

Gunnar Lindén

Gunnar Lindén är expert inom naturvårdspolitik och skogspolitik och kommer vara på plats från tisdag eftermiddag till fredag förmiddag. Han pratar gärna om politik- och policyfrågor kring skog och naturvård.

Artskyddsfrågor, skydd av natur, EU:s naturvårdspolitik och situationen för skogens biologiska mångfald är frågor Gunnar Lindénär särskilt insatt i.


Telefon: 072 742 68 71
E-post: gunnar.linden@lrf.se

Gunnar Lindén
Till sidomenyn

Magnus Kindbom

KRÄGGA 210811LRFs ledningsgrupp Foto: Sören Andersson/www.2see.seCopyright Sören Andersson

Magnus Kindbom är chef för LRF skogsägarna och är på plats i Almedalen från tisdag förmiddag till fredag lunch. Magnus pratar gärna brukanderätten och om hur kan vi utveckla skogspolitiken för att ta tillvara skogsägarnas drivkrafter både öka skogens bidrag till klimat, välstånd och biologisk mångfald.

E-post: magnus.kindbom@lrf.se
Telefon: 0101844396

KRÄGGA 210811LRFs ledningsgrupp Foto: Sören Andersson/www.2see.seCopyright Sören Andersson
Till sidomenyn

Pernilla Winnhed

Pernilla Winnhed

Pernilla Winnhed är chef för avdelningen Näringspolitik och företagande på LRF. Hon är i Almedalen från onsdag eftermiddag till fredag lunch.

Pernilla Winnhed pratar gärna om förutsättningarna för jord- och skogsbruk, hållbarhet, beredskap samt energipolitik och energiomställning och de gröna näringarnas roll i den.

E-post Pernilla.winnhed@lrf.se
Telefon 079 063 13 85

Pernilla Winnhed
Till sidomenyn

Ulrika Dennerborg

Ulrika Dennerborg

Ulrika Dennerborg är enhetschef näringspolitisk strategi och samordning och pratar gärna om hur förutsättningarna för jord- och skogsbruk kan bli bättre, betydelsen av jord- och skogsbruk för klimatomställning och ökad energiproduktion, livsmedelsberedskap, och EU-förslag som berör jordbruket.

Telefon: 070 764 99 48
E-post: ulrika.dennerborg@lrf.se

Ulrika Dennerborg
Till sidomenyn

Anna Blomberg

Anna Blomberg är näringspolitisk rådgivare och kommer vara på plats samtliga dagar.

E-port: anna.blomberg@lrf.se
Telefon: 070 667 27 49

Till sidomenyn

Elin Sunesdotter

Elin sunesdotter

Elin Sunesdotter är skogspolitisk expert och kommer vara på plats onsdag, torsdag och fredag. Elin pratar gärna om nationell skogspolitik och ägande- och brukanderätt.

E-post elin.sunesdotter@lrf.se
Telefon 010 1844383

Elin sunesdotter
Till sidomenyn

Suzanne Cewe

Suzanne Céwe

Suzanne Céwe är LRF Mjölks regelexpert och brinner för att göra det enklare. Hon är på plats hela veckan och pratar gärna om hur man kan minska regelbördan så att bonden får mer tid för sina djur och det blir lättare att göra rätt.

E-post: suzanne.cewe@lrf.se
Telefon: 0101844522

 

 

Suzanne Céwe
Senast uppdaterad: 2024-06-11