5 % rabatt på installation, solceller, laddboxar & batterier

Svea Solar har 10 års erfarenhet i branschen och har hjälpt mer än 20 000 kunder inom privat- och företagsmarknaden. De kan inom vårt avtal hjälpa dig med allt från villataket till tak eller markanläggningar på upp till 1 MW.

Svea Solar erbjuder en smidig och trygg process där deras solkonsulter gör kostnadsfria platsbesök och tar fram skräddarsydda helhetslösningar utifrån just ditt eller ditt företags behov. Med lokala installatörer och elektriker som är utbildade och certifierade säkerställer de kvalitet och säkerhet i alla moment.

Är du ansluten till Samköpsrabatter erbjuds du 5% rabatt på hela installationen och hela sortimentet av solceller, laddboxar och batterier.

Tillsammans gör vi bättre affärer!

Som medlem i LRF har du tillgång till Samköpsrabatters färdigförhandlade rabatter. Det är fritt att ansluta sig och du kan använda dem när du vill.

Få Samköpsrabatt nu
Samköpsrabatter levereras av LRF Samköp. För dig som är medlem i LRF kostar det ingenting att skapa konto på Samköpsrabatter. Samköpsrabatter erbjuder rabatter till såväl företagarmedlemmar som personmedlemmar.