Detta var frågor som kom upp och diskuterades under träff 4 på ledarskapsutbildningen denna gång. Värmlandsgänget startade och hade träffen i lördags och sedan träffades Västra Götalandsgänget i söndags och avslutningsvis hallandsgänget i onsdags kväll.

Träffen inledes med en bit mat och startade sedan med en underbar föreläsning av Aron Andersson som är professionell äventyrare, uppskattad inspiratör och föreläsare. Han har antagit utmaningar som de flesta skulle drömma om och hans fantastiska bedrifter inspirerar andra att inse sina möjligheter – oavsett svårigheter. Efter föreläsningen var det GRIT och olika perspektiv samt budskap som många tog med sig.

Petra Wirtberg, verksamhetsutvecklare och coachexpert på LRF, tog sedan vid och vi diskuterade drivkrafter, olika personlighetstyper samt hur vi kan lära oss att bemöta och hitta styrkor samt se varandras olikheter och att vi alla har olika kartor det vill säga tolkar allt på eget sätt.

Vi avslutade med att ta upp Mårten Nyléns “Balansbord” och hur viktigt det är att hitta balans på våra mest basala behov (mentala hälsan, motion, kost, vila) för att komma vidare i vår utveckling. Alla var rörande överens om hur viktigt det är att ha förståelse för att vi är olika och att vi fungerar på olika sätt. Och detta blir en styrka om man kan se och tillvarata detta på ett bra sätt.

Jennie Dannegren
Verksamhetsutvecklare