Välkommen till ett seminarium om mat och klimat
Jönköping Välkommen till ett seminarium om mat och klimat, där du som lantbrukare, matföretagare eller med annan verksamhet kopplad till mat och livsmedel ska få mer energi och se möjligheter med de klimatutmaningar vi nu står inför.
Maten påverkar klimatet och klimatet påverkar maten. Men hur kan vi göra nya intressanta affärer av det?
Vi bjuder på en intressant föreläsning tisdagen den 26 november på Länsförsäkringar i Jönköping.
Kvällens rubriker är:
- En framtid för de gröna näringarna i klimatförändringarna
- Konsument, hinder och möjligheter med nya produkter
- Dagligvaruhandeln om regional och lokal mat och
- Vismarlövsgården, nötköttsproducent certifiread enligt Svensk Sigill.
Arrangemanget är ett samarbete mellan Science Park, Hushållningssällskapet, Lantbrukarnas Riksförbund och Länsförsäkringar Jönköping.
Läs mer om programmet och hur du anmäler dig här!