Hon har nyss gått klart en driftledarutbildning, och har i dagsläget redan ett företag där hon säljer läderhantverk med enbart svenskt läder. Hon bedriver även småskalig grönsaksodling och säljer grönsaker via REKO-ring. Men målet för framtiden är att skaffa egna dikor och arbeta med naturturism och integrera deras westernhästar i verksamheten.

”Jättestort driv inom LRF”
Nu har hon valts in i LRFs regionstyrelse på två år.
– Det här känns jättespännande! Det finns mycket kunskap inom LRF och ett jättestort driv. Trots att det är en tuff tid nu så brinner medlemmarna för vad de gör. Jag hoppas att jag kan bidra till att sätta ett samhällsperspektiv på de gröna näringarna. Maten och livsmedelsförsörjningen är en fråga för alla och inte enbart för lantbrukare säger Lisa Nilsson.

Jenny Karlsson omvaldes till ordförande
Lisa Nilsson ersätter Lars Eriksson, Hundsjö, som avsagt sig omval. Sven Danells, Nikkala, mandattid gick ut i år, och han omvaldes på två år. Övriga i styrelsen som har ett år kvar av sin mandattid är: Jenny Karlsson, Granån, Rolf Hjärtberg, Lovikka, Josefin Lundberg, Svensbyn samt Beatrice Ramnerö, Lillkorsträsk. Jenny Karlsson (bilden nedan) fick förnyat förtroende som ordförande för LRF Norrbotten.