Över 700 unika deltagare var med på våra VIP Onsdagar i våras. Deltagarna kom från våra regioners alla hörn, var av olika åldrar och hade en stor variation på sina verksamhetsinriktningar. Det verkade helt enkelt vara ett koncept som passade många, så vi fortsätter med den i höst.

Genom en undersökning bland våra medlemmar fick vi mängder med uppslag på intressanta ämnen och personer som man ville träffa. Vi fick också önskemål om att vi skulle byta till tiden mellan 12.00 och 13.00, samt att vi skulle spela in dem - så då gör vi det!

Vem vill du träffa?

Det finns fortfarande plats för önskemål om ämnen eller personer ni vill träffa, så passa på att maila in dina förslag till rose-marie.winqvist@lrf.se 

Vi kommer att spela in webbträffarna

Vi kommer även att spela in de kommande träffarna så att om du inte hinner vara med så kan du se dem i efterhand! Du loggar in på din medlemssida för att få tillgång.

Du kopplar enkelt upp dig till träffarna via Microsoft Teams! Nästan som att ses!

___________________________________________

Höstens program 2021 - Onsdagar kl. 12.00-13.00:

(OBS! Uppdateras efter hand och med reservation för ändringar)

3 november - SMHI Väder och det nya klimatet

10 november - Skogstema

17 november - Livsmedelsverket 

24 november - Hästtema

1 december – Julstämning med regionerna

Anmälan

Anmäl dig via medlemsservice@lrf.se senast dagen innan träffen för att få en Teamslänk. OBS: länken skickas till den mail du angett vid anmälan. Anmäl dig gärna i god tid.

Har du en fråga till föredragshållaren?

Vill du skicka in din fråga till föredragshållaren i förväg? Maila denna till rose-marie.winqvist@lrf.se Moderatorn för programmet läser då upp din fråga och du är anonym om så är önskvärt.

Vi ses i höst!