Via det digitala mötesverktyget Teams slöt ca 20 Värmländska LRFare upp till ett häng tillsammans under rubriken ”Pub, café eller ljugarbänk.” Vi babblade i en timme och fick bekanta oss extra mycket med LRF Ungdomen genom Jonna Didriksson, Borgvik som är ny ordförande i Värmland, Elisabeth Hidén från Näset som är ordförande för riksorganisationen och Simon Wanke, Skattkärr som är vice ordförande för den europeiska organisationen CEJA.

Vi umgicks en stund i den digitala bygdegården och det fungerade väldigt bra och var väldigt trevligt. Så pass trevligt att vi tänker bjuda in LRF Värmlands medlemmar ganska ofta till olika samtal det kommande året här inne i datorn. Så snart vi kan träffas på riktigt längtar vi efter att få göra det och det går faktiskt med lite fantasi att företa både det ena och andra även nu om man använder utomhuset.

Nästa tillfälle för Pub/Café/Ljugarbänk är torsdag den 7e januari klockan 19. Då kommer temat för pratandet vara de fyra motioner ni medlemmar genom regionstämman fick avhandlade på riksförbundsstämman. Vad hände? Behöver vi göra mer i ämnet? Har vi nya idéer? Välkomna då!

Till dess och i denna grötrimmens tid vill jag avsluta med denna hälsning inför det nya året:

Korta dagar, långa kalsonger
Drick din O’boy
Och känn ingen ånger
I din Covidisolering
Logga in och var med
På digital social maximering

God Jul och Gott Nytt År!


Patrik Ohlsson

Ordförande LRF Värmland, 055414900@telia.com