Ambassadörerna ska vara ansiktet utåt i vår kampanj för att lansera LRFs hållbarhetsmål och på olika arenor möta medlemmar och allmänhet. Det finns ambassadörer i alla LRFs regioner runt om i Sverige. 

Vi frågade våra ambassadörer Emma och Cecilia om vad som fick dem att bli ambassadörer, så här svarade de:

Emma:
- Jag ser fram emot att jobba med LRFs Hållbarhetskampanj under året för att det känns som ett viktigt och komplext ämne som många har tänker på, men kanske inte alltid har så stor insikt i. Vi som jobbar i Skogs-och lantbruk vet att våra branscher har en nyckelroll för ett mer hållbart samhälle, och det ska bli kul att sprida det budskapet även ut till allmänheten och beslutsfattare!

Cecilia:
- Jag ville bli hållbarhetsambassadör för att få en ny utmaning inom organisationen, där jag får mer och ny kunskap och vara en del av en större kampanj. Kampanjen är ett bra initiativ, då jag tycker att vi behöver få flera av våra medlemmar att engagera sig, inkluderas och ta mer plats i LRF, så det inte blir samma personer som ständigt får arbeta för LRF. 

Är du intresserad av att bli ambassadör i något av våra tre län (Värmland, Västra Götaland, Halland)? Kontakta undertecknad för mer information.

Jenny Nilsson
Verksamhetsutvecklare LRF Västra Sverige, jenny.nilsson@lrf.se