Det är mångfalden av idéer som gör att de beslut och färdriktningar vi antar blir kloka och genomtänkta. Många har tänkt och funderat på hur besluten kommer påverka deras företag. Därför tycker jag att vi skall diskutera frågor tidigt och låta så många som möjligt komma till tals.

Hösten är en tid då mycket skall hinnas med och för egen del har den bestått av många möten och träffar. Roligast som vanligt är att träffa er medlemmar. Era tankar, funderingar och kloka medskick tar jag med mig till de möten där jag försöker jobba för att förenkla och förbättra. 

Men det räcker inte att jag åker på möten, vi är många som lägger tid på LRF. Genom att delta på möten, öppna upp våra gårdar för besök, debattartiklar samtal med beslutsfattare är jag helt övertygad om att vi gör skillnad.

Imorses vaknade jag upp till att julkänslan började infinna sig. Jag sätter mig med vår katt Gösta i knät och en härlig julroman och njuter av att bara ta det lugnt en liten stund. Jag hoppas att du får möjlighet att ta det lugnt i jul också, men framför allt tid att umgås med familj och vänner. 

God Jul & Gott Nytt År! 

Sofia Karlsson
Ordförande LRF Västra Götaland, asofia.karlsson@telia.com