Vi måste anstränga oss och göra det bästa av situationen och i detta läge kan vi vara glada att teknologin har kommit såpass långt som den gjort.

Den 3 mars 2021 fick jag förtroendet att delta på LRF Ungdomens riksstämma, som så mycket annat skedde den digitalt. Då detta var första gången jag deltog på stämman var det en konstig känsla att träffa resterande fullmäktige via en skärm, människor som jag inte träffat i den fysiska världen innan.  

Yttre omständigheter satte en press på arrangörerna av riksstämman, men upplägg och innehåll var väldigt bra, hela dagen var blandad med nytta och nöje, det blev inte tråkigt att delta! Lite teknikstrul är överkomligt om resterande delar täcker upp, vilket det gjorde! 

Med en extern och extraordinär ordförande under mötet, en förstklassig och oerhört duktig mästerkock under lunchen och glada miner från kameror under hela mötet gör knappast en dag negativ!

Nu vet vi att en riksstämma går att digitalisera, men jag tror de flesta vill mötas i den fysiska världen och vi har förhoppningar om att år 2021 kan vara vändningen för världspandemin.

Med förhoppning om att ses i den fysiska miljön framöver tackar jag återigen för förtroendet! 

Niklas Åsbogård 
Ledamot LRF Ungdomen Sjuhärad, niklas.asbogard@hotmail.com