Träffa LRF på Elmia Lantbruk

LRF:s monter hittar du i B-hallen; monter nr: B02:38. 

Välkommen till oss och prata om dina viktiga frågor för de gröna näringarna! I vår monter träffar du under dagarna förtroendevalda och personal från många av LRF:s regioner. Även LRF:s Medlemservice om du vill bli medlem eller har frågor kring ditt medlemsskap. 

I montern bjuder vi även på svenska äpplen, och här finns tävling för vuxna och barn.

Seminarium

LRF anordnar också tre seminarier under mässan. Välkomna att ta del av dessa! Ämnen och medverkande uppdateras allt eftersom programmet sätts.

Ons 19/10 kl. 12.00-12.30 

Tors 20/10 kl. 10.30-11.00 

Fre 21/10 kl. 10.00-10.30  

Om mässan: Elmia Lantbruk 2022

 

Elmia Lantbruk är affärsarenan som skapar förutsättningar för ett starkt svenskt lantbruk. Ett hållbart och lönsamt lantbruk med tillväxt. Ett lantbruk där det finns plats för ett stort hjärta för näringen och en nyfikenhet på innovativa vägar framåt i en konkurrensutsatt värld. Årets tema är Klimat.

Läs mer om mässan på deras hemsida.

Om LRF
LRFs omkring 140 000 medlemmar driver tillsammans nästan 70 000 företag och det gröna näringslivet står för lite mer än 4 procent av Sveriges BNP. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.

Läs mer om LRF:s verksamhet här.

 

Vi ses på Elmia!