Lima-Malungs LRF-avdelning arrangerade lyckad skogskväll

Cirka 120 personer slöt upp när Lima-Malungs LRF-avdelning och Mellanskog bjöd in till en skogskväll i Lima för medlemmar i slutet av april.

En av kvällens huvudtalare var Sven- Erik Hammar från Funäsdalen som tidigare har haft positioner som vice ordförande för LRF och ordförande för LRF Skogsägarna och har de senaste åren jobbat med skogsfrågor åt LRF i Bryssel.

En som besökte skogskvällen var Mattias Lindgren, ordförande för LRFs kommungrupp i Mora. Han planerar en skogskväll för LRF Mora framåt hösten och ville få inspiration och tips.

– Upplägget för skogskvällen var mycket bra genomfört. Fler intressanta föreläsare och utställare. Bland annat Sven- Erik Hammar som betonade att det är viktigt att vi rösta och engagerar oss i EU valet och då på kandidater som vill göra något för landsbygden! Han berättade även hur han jobbar i Bryssel. Mycket intressant! Att det även bjöds på kolbullar gjorde kvällen riktigt lyckad. Det lyckades de också med, säger Mattias Lindgren.

Under kvällen delade LRF även ut LRFs Gröna hjärtan till Per- Arne Beris, Rolf och Lena Lindberg för att de varit medlemmar i 40 år. Det toppades av att LRF medlemmen Ove Lind fick en dalahäst för förtjänstfulla 50 år som medlem.