LRF i norr förstärker kommunikationen med Julia

LRF Nord förstärker kommunikationen.

LRF Nord (den operativa enheten som omfattar LRF-regionerna Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland) har nu förstärkts med Julia Algotsson som ny regional kommunikatör.

Från och med 1 januari kommer Julia Algotsson, 26, att tillträda tjänsten som ny regional kommunikatör i LRF Nord. Hon kommer arbeta över de fyra nordligaste länen med placering på kontoret i Umeå.

Julia har fram till årsskiftet arbetat som Marketing Manager och Product Manager på Tietoevry Forest Solutions i Umeå. Hon har ett stort samhällsengagemang och en civilekonomexamen med inriktning mot kommunikation och marknadsföring från Handelshögskolan i Umeå. Hon har även en skogsvetenskaplig kandidatexamen från SLU.

– Att få jobba med att driva opinion för de gröna näringarna är något jag verkligen vill. Och att få möjlighet att kombinera min kompetens inom skogliga frågor och kommunikation känns så spännande, berättar Julia.

Julia är född i byn Hornmyr utanför Lycksele. Numera bor hon i Umeå och håller precis på att bygga en stuga tillsammans med sin sambo i Söderböle som ligger i Bräcke kommun, Jämtlands län.
– En tur hem till Lycksele och en tur i skogen tillsammans med min pappa är helt klart bästa, berättar Julia.

Julia Algotsson