Ny styrelse på LRF Ungdomen Skånes årsmöte

Årsmöte LRF Ungdomen Skåne 2023

Årsmötet den 18 november 2023 blev en minnesvärd och inspirerande kväll där medlemmarna samlades för att lyssna på en engagerande föreläsning av Ewa-Gun Westford, ta del av årsmötesförhandlingar och avnjuta en läcker trerättersmiddag.

Vi tackar Madeleine Nilsson, Andreas Paulsson och Josefine Beckman för deras fina arbete och engagemang under sin tid i styrelsen.

Den nya styrelsen för 2024 består av nio kompetenta ledamöter: Elna Laxmar, Frida Lindström (vice ordförande), Ellen Lindqvist, Gustav Månsson, Julia Löfman, Oscar Tidfält, Maja Lippe (ordförande), Axel Isaksson och Nelly Åxman. Vi ser fram emot ett år fyllt av ny energi och visionära idéer.

Det valdes även en ny valberedning för 2024, bestående av Filippa Jönsson (sammankallade), Olof Andersson, Filip Nilsson, Hans-Alfred Persson och Hanna Johansson, för deras värdefulla arbete med att forma den nya styrelsen.

Vi vill även rikta ett stort tack till våra sponsorer för kvällen, vars generositet möjliggjorde en lyckad tillställning: SW Horto AB, HIR Skåne, Länsförsäkringar Skåne, Ragn-Sells AS och Väderstad AB.