Här hittar du information om hur du beställer utskick till LRFs aktiviteter.

LRFs utskicktjänst hjälper dig att nå ut

Här hittar du information om hur du som förtroendevald kan beställa inbjudningar och utskick i form av e-post, sms och vykort. Vi lägger även upp aktiviteter i kalendern på lrf.se.

Obs! Om du vill beställa ett utskick som inte gäller en aktivitet med datum och tid så ska du inte använda formuläret. Ta kontakt med oss via mejl eller telefon för sådana beställningar.

Det är endast förtroendevalda (styrelseledamöter) som kan beställa utskick och därför krävs det att du är inloggad för att komma vidare till Mina uppdrag på länken nedan.

Klicka här för att komma till Mina uppdrag, väl där klickar du på knappen "Beställ utskick" för att komma till beställningsformuläret

Digitala möten

Om ni vill hålla en digital aktivitet så måste ni ange i era beställningar att ni önskar en Teams-länk/telefonnummer till er aktivitet.

Om ni behöver hålla ett Teams-möte endast för styrelsen (det vill säga att inte alla medlemmar ska bjudas in) så mejlar du din beställning till inbjudan@lrf.se och anger vilken avdelning det gäller och datum för mötet.

Kontaktuppgifter

Våra telefontider är vardagar kl. 09.00-12.00*
Telefon: 010-184 40 65
E-post: inbjudan@lrf.se

*Röda dagar - Stängt
Några gånger om året håller vi också stängt för utbildning och verksamhetsutveckling. Tänk därför på att alltid inkomma med din beställning i så god tid som möjligt!