LRF har valt att använda Microsoft Teams, ett digitalt verktyg där du kan ha möten, chatta, samtala och samarbeta på en och samma plats.

Till sidomenyn

LRF och Teams

LRF erbjuder dig som är förtroendevald i en regionstyrelse, riksungdomens styrelse och riksförbundsstyrelsen en speciell licens i Teams inkluderat en personlig LRF-e-postadress. Detta innebär en utökad möjlighet att använda programmet Teams.

De första tre filmerna nedan vänder sig speciellt till dig som har en sådan utökad programvara. De övriga filmerna är mer allmänna. I alla filmerna får du korta genomgångar, cirka 2-3 minuter, både tips, trix och förklaringar hur det fungerar.

Till sidomenyn

Kom i gång med Teams

Här får du en kort introduktion om hur du kommer i gång med ditt LRF-konto i Teams.

Till sidomenyn

Intro och tips

Introduktion: Du får en introduktion i verktyget Teams.

Tips och trix: Du har kommit igång och använder Teams. Här får du ytterligare tips och trix.

Till sidomenyn

Digitala möten och presentera

Digitala möten: Med LRFs licens OBS! Uppdaterad film. En genomgång över hur du med LRFs e-postadress och licens i Teams bokar och deltar i ett digitalt möte. Presentera: Du får fem konkreta tips på hur du blir en bättre föredragare på ett digitalt möte.

Till sidomenyn

Hålla möten och delta som gäst

Workshop och seminarier: Här lär du dig de bästa tipsen för att kunna hålla en workshop och seminarier i Teams. Delta i Teams-möten som extern gäst: En genomgång för dig som blivit inbjuden att deltaga i ett digitalt möte.

Senast uppdaterad: 2023-09-13