Huset

Kontorshuset är inrett med resurseffektivitet i centrum, alltifrån medvetna val kring inredning i naturmaterial från det svenska landskapet till förnybar el och återbrukade möbler. I huset finns ett café och en restaurang där du varje dag kan äta mat lagad på råvaror från Sveriges bönder.

Vi har platser för företag med 4-90 medarbetare. Den totala kontorsytan är 7 580 kvm och ytan som finns till uthyrning är 1 080 kvm. Arbetsplatsen är färdigmöblerad i öppet kontorslandskap. Arbetsytorna är effektiva och utrymmena är öppna och ljusa och det finns nio bokningsbara mötesrum. Du har även möjlighet att boka en vältilltagen eventyta med den senaste mötestekniken för hel- och halvdagar.

Området

Beläget på Västra Kungsholmen med 25 meter från Stadshagens tunnelbana och 200 meter till vattnet har du ett citynära område med natur runt hörnet. På 5 minuter med tunnelbanan tar du dig enkelt till T-Centralen. I området finns restauranger och caféer längst vattnet samt all tänkbar service som affärer, apotek och gym.

Inflyttning

Maj-juni 2020.

Vill du veta mer?

I den här broschyren kan du läsa mer om vad huset har att erbjuda. Kika även på vår film för att få en känsla av vad arbetsplatsen kan ge dig och ditt företag. Eller kontakta vår koncerncontroller Göran Almberg:

070-226 64 33
goran.almberg@lrf.se