Ny tid: Tisdag den 31 januari, kl 19.00.

Jan Eksvärd, senior expert inom hållbarutveckling och Åsa Odell vice ordförande i LRF ger fakta om kött och växthusgaser. Vad är skillnad mellan metan och koldioxid? Vad händer med konsumtionen? Vad är proteinskiftet och vad händer i produktionen?

Hur har produktionen och priserna utvecklas i respektive branscher, hur jobbar LRF mot andra aktörer? Hur går det med handlingsprogrammet och vad händer i politiken? Det är ett urval av frågor som besvaras.

Det blir fråge- och diskussionsstund där du har möjlighet att ställa dina frågor på temat kött & klimat.

Anmälan görs här senast den 29 januari: 

Så här fungerar det:

♣ Efter anmälan får du en länk till det digitala rummet mailad till dig måndagen den 30 januari
♣ Detta mail innehåller den information du behöver för att kunna ta del av mötet
♣ OBS! Fungerar också på surfplatta eller smartphone (app ”Adobe Connect mobile” behövs)

 

Är du nyfiken på övriga LRF-webbinarier? Klicka här.