Årets event utgörs av en heldag på Gamla Riksarkivet där kockar och representanter från hela livsmedelskedjan möts i fördjupande panelsamtal om framtidens kött med fokus på ursprung, hållbarhet och utveckling.

Vi kommer att ha förmånen att träffa och lyssna till den isländska kocken Haflidi Halldorsson, tillika VD för Icelandic Lamb som föreläser om ”The value of heritage breed” (föreläsningen är på engelska). Maria Forshufvud, VD Svensk märkning, presenterar ursprungsmärkning på restauranger. LRF region Sydost och Länsstyrelsen i Kalmar delar med sig av erfarenheter från ett pågående får- och lammprojekt.

Det blir en dag fylld med inspirerande samtal. Vi blir bjudna på måltider med fokus på kvalitet och hållbarhet, signerade Stefan Eriksson, Restauranglabbet och provningsledare Exceptionell råvara.

Datum: Måndag den 21 oktober
Tid: Kl. 10.00-18.00
Plats: Gamla Riksarkivet, Birger Jarls Torg 2a, Riddarholmen, Stockholm

Läs mer och anmäl dig på www.exceptionellravara.se. Programmet uppdateras löpande.