5% rabatt på komplett solcellsinstallation och/eller batterilagring

ECOKRAFT har sedan starten 2008 strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. Alla beslut inom organisationen tas utifrån denna målsättning. Allt från vilka leverantörer och produkter de väljer, partners de samarbetar med till arbetet de lägger ner på varje enskilt anbud de lämnar till kund.

Kvalitet ska löna sig. ECOKRAFT arbetar enbart med premium-solceller anpassade för nordiskt klimat och de hjälper dig att framtidssäkra din hållbara energiproduktion.

Är du ansluten till Samköpsrabatter erbjuds du 5% rabatt på komplett solcellsinstallation och/eller batterilagring. (Avtalet omfattar inte elbilsladdare. Maximal kundrabatt är 30 000 kr. )

Tillsammans gör vi bättre affärer!

Som medlem i LRF har du tillgång till Samköpsrabatters färdigförhandlade rabatter. Det är fritt att ansluta sig och du kan använda dem när du vill.

Få Samköpsrabatt nu
Samköpsrabatter levereras av LRF Samköp. För dig som är medlem i LRF kostar det ingenting att skapa konto på Samköpsrabatter. Samköpsrabatter erbjuder rabatter till såväl företagarmedlemmar som personmedlemmar.