Förvuxen squash dragplåster på Mittia-mässan

Squash Mittia 2022

Underskatta inte mässbesökarnas intresse för en tävlingsaktivitet! Över 500 personer ville vara med och gissa vikten på den förväxta squashen som LRF hade i sin monter på lantbruksmässan Mittia Gård och Skog i Ljusdal den 19-20 augusti.

Första dagens vinnare blev Anna-Lena Haglund, Ljusdal, som bara var 12 gram ifrån rätt svar som var 3 545 gram. Andra dagens squash vägde 3 190 gram och med endast 10 grams felmarginal gissade både Axel Olofsson och Ture Jonsson, Viksjöfors, närmast. Vi gratulerar vinnarna!

Annars var temat i LRFs monter valet 2022 och förtroendevalda och medarbetare fanns på plats och samtalade med besökarna om LRFs valbudskap och mycket annat.

LRF arrangerade också ett uppskattat sol-elsseminarium under mässan. Dessutom var projektet ”Samlad kraft för ett säkert och attraktivt lantbruk” med i LRFs monter och Anders Danielson från Säker Arbetsmiljö Sverige informerade och ställde frågan ”Är du säker?”.

Anders Danielson från Säker Arbetsmiljö Sverige.

 

Totalt lockade Mittia Gård och Skog över 3 000 besökare. LRF var en av mässans branschpartners.

- Vi hade två bra dagar på Mittia. Det kom mycket regn andra dagen, men humöret var gott hos alla! Gissa vikten på squashen drog otroligt mycket folk till vår monter, säger LRF Gävleborgs ordförande Lotta Zetterlund.

Lotta Zetterlund i LRFs monter.