Bönder är starkare tillsammans

Tack kära LRF-medlem, du gör skillnad!

Som medlem i LRF bidrar du till att bekämpa fattigdom och hunger i världen. LRF stöttar We Effects arbete som fokuserar på rätten till mat och ett värdigt boende genom att stärka lokala bondekooperativ. Tillsammans kan medlemmarna i kooperativen förbättra sina liv – de får möjligheten att skicka sina barn till skolan, äta sig mätta, bygga trygga hem och ta sig ur fattigdom.  

We Effect, som tidigare hette Kooperation utan gränser, startades 1958 av konsument- och producentkooperationen i Sverige. Redan då ansågs det kooperativa arbetssättet som en framgångsmodell för utveckling på landsbygden. Grundidén var hjälp till självhjälp. Än idag arbetar We Effect efter den modellen och får årligen bevis på att den fungerar. LRF är en av organisationerna som grundade We Effect och har en ledamot i We Effects styrelse. 

Många bäckar små

Varje år går 20 kronor per LRF-medlemsavgift till We Effect – det kallar vi för ”medlemstjugan”. Ditt medlemskap stöttar alltså bönder som lever i fattigdom att kunna sätta mat på bordet och få tak över huvudet.

Swisha en gåva som ger småskaliga bönder möjlighet att sätta mat på bordet.

Ditt stöd förändrar liv.

Swisha nu!

Fler sätt att bidra

Bli månadsgivare och bidra till ett mer jämställt samhälle för personer som lever i utsatthet. En liten summa gör stor skillnad.

I We Effects gåvoshop finns den perfekta presenten för alla lägen. Ge bort ett fint gåvobevis på en höna eller ett grönsaksland till någon du tycker om och bidra samtidigt till att människor som lever i hunger kan sätta livsviktig mat på bordet. 

LRF gåvoshop - We Effect