Sveriges bönder ger stöd till bondekollegor i världen genom LRFs medlemskap i We Effect.

Om We Effect

We effect (Kooperation utan gränser) startades 1958 av konsument- och producentkooperationen i Sverige. Den kooperativa utvecklingen sågs som en framgångsmodell för samverkan och utveckling mellan bönder på landsbygden. Allt arbete byggde på hjälp till självhjälp.

LRF är en av grundarorganisationerna och har en ledamot i We Effects styrelse.

We Effect arbetar för att förbättra livet för människor på landsbygden i fattiga länder genom att ge ”hjälp till självhjälp”.

Sveriges bönder ger stöd till hundratusentals bondekollegor i världen genom LRFs medlemskap i We Effect. Varje år går 20 kronor per LRF-medlemsavgift till We Effect, det är det som kallas "medlemstjugan".

Så kan du bidra

 

 

Swishnummer 123 621 56 36 

Vill du få en rapport på hur stor summa som är insamlat vid ett tillfälle - var noga med att meddela vilken region/lokaavdeling det kommer ifrån i meddelandet när ni swishar. Tänk på att alla behöver skriva samma meddelande för att vi ska kunna rapportera en summa.

För att få rapport över insamlingen går det bra att kontakta Kristina Agerviken på kristina.agerviken@lrf.se

Bli månadsgivare och bidra till ett mer jämställt samhälle för personer som lever i utsatthet. En liten summa gör stor skillnad.

I We Effects gåvoshop finns den perfekta presenten för alla lägen. Ge bort ett fint gåvobevis på en höna eller ett grönsaksland till någon du tycker om och bidra samtidigt till att människor som lever i hunger kan sätta livsviktig mat på bordet. 

LRF gåvoshop - We Effect