Berga Naturbruksgymnasium och LRF Mälardalen bjuder in organisationer, föreningar och företag att medverka vid dessa dagar. Syftet med Bergas familjedagar är att visa upp det svenska skogs- och lantbruket. I år går Bergadagarna av stapeln den 30-31 maj. Båda dagarna klockan 10-15.

Vi visar de olika maskiner som används inom de gröna näringarna och de olika djurslagen som finns på gårdarna. Vi visar också vilka högkvalitativa livsmedel som kan framställas ur våra råvaror och man får provsmaka olika produkter. På Bergas familjedagar kommer man nära både naturen och djuren på gården, så nära att alla kan klappa djuren och känna dofter från skogen, gräset och det som växer på åkrarna. Alla sinnen får bli berörda.
Antalet besökare på Bergadagarna brukar vara 10 000-15 000 personer.
Marknadsföringen av Bergadagarna sker via traditionella kanaler som annonsering i lokalpress och affischer men också via Bergas och LRF Mälardalens webbsidor och sociala media.

Vi är mycket öppna för idéer och förslag och vill gärna veta på vilket sätt du och din förening, organisation eller företag vill medverka sista helgen i maj. Utställare som är företag (ej organisationer eller föreningar) och säljer produkter betalar en avgift på 800 kronor exkl, moms för en utomhusplats (bord, stol eller tak ingår ej).

Varmt välkommen att höra av er senast den 4 maj till;

Lave Tufvesson
Berga Naturbruksgymnasium
Berga skolväg 1
137 91 Västerhaninge
08-500 66 000,073-973 49 00
lave.tufvesson@sll.se

eller

Anita Wennberg, projektledare
LRF Mälardalen
0709-421 646
anita.wennberg@ab.lrf.se