Här hittar du kontaktuppgifter till din lokalavdelning

Är du förtroendevald, klicka här för att komma till dina verktyg och inspiration för ditt uppdrag.

 

Här hittar du tips, idéer och verktyg för att rekrytera fler medlemmar

 

Mer som händer och har hänt:

Läs hela nyhetsbrevet här!

Åk på studiebesök med tema "Spara energi och producera egen energi!"

Under sommar och höst arrangeras en rad studiebesök på gårdar som producerar sin egen energi, och/eller har jobbat med energieffektivisering. Ta tillfället i akt och åk hela lokalavdelningen och gör det som en gemensam aktivitet. Se datum, platser och teman här!

Hur har ni det med aktiviteter gällande barn och ungdomsfrågor?

Vi har i LRF Jönköpings län och LRF Sydost under det senaste året arbetat för att ta fram både en regional policy kring gårdsbesök, samt ett underlag för hur vi kan synliggöra dessa frågor i våra regioner bättre. Vi bjuder också in till fyra nätverksträffar om året där vi inspireras och utbyter erfarenheter. Häng på!

Läs mer om vad som är på gång!

LRF Ungdomen Jönköping- klicka här!

LRF Ungdomen Sydost - klicka här

Kurser & studiecirklar med SV 2022

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är en ideell orgnaisation med syfte att stötta svenskt föreningsliv genom folkbildning. De flesta LRF-aktiviteter kan ske i samarbete med SV. Exempel på studiecirklar är Motorsåg & Röjsåg, Äga & Förvalta Diken, Uppstart i lokalavdelningen och många fler!

Läs mer om kursutbudet & samverkan med SV!

Succén är tillbaka – vi bjuder på grillåda till sommaraktiviteten!

Vi hoppas att flera av er är sugna på att anordna en sommaraktivitet i lokalavdelningen. Vi från LRF vill gärna bidra genom att bjuda på en grillåda för 30 personer värde 2 550 kr från Smålands Skafferi. Lådan innehåller olika sorters korv, potatissallad, läskande drycker, äppelmuffins och tallrikar/bestick.

Läs mer om hur ni beställer er grillåda här!

Egen beachflagga / profilkläder till lokalavdelningen?

Beachflagga: Det finns nu möjlighet för att trycka upp er egen flagga att ha med på era kommande aktiviteter i lokalavdelningen. Pris är ca 2600 kr och inkluderar då beachflagga komplett med mast, bärväska och markskruv, samt frakt. (Markskruven kan bytas ut mot kryssfot slim med vattenring.) Kontakta sarah.ejermark@lrf.se / 010-184 45 05 för mer information om den och beställning.

Profilkläder: I LRFs profilbutik kan du handla både profilprodukter och presenter. Klicka här för att se hela utbudet samt lägga er beställning.

Uppdatera era kontaktuppgifter

Når ni era medlemmar i avdelningen? Uppdatera gärna e-post och sms-uppgifter i samband med aktiviteter. Vi vill också uppmana er att bjuda med någon som inte är, men som ni tycker borde bli medlem i LRF. Ju fler vi är desto mer kan vi säga till om! Här kan du hitta argument och tips för medlemsvärvning.

_________________________________________________________________

I kalendern hittar du aktiviteter som är på gång!

I slutet av 2021 hade LRF Sydost 14948 medlemmar.

I slutet av 2021 hade LRF Jönköpings län 9183 medlemmar.

Kontakt

Eva Söder, Regional folkrörelseutvecklare. Lokalavdelningar Jkpg/Sydost, medlems & organisationsfrågor, utbildning förtroendevalda
Mobil: 010-184 42 64
Telefon: 070-845 67 20
E-post: eva.soder@lrf.se