"After vårbruk" årets höjdpunkt för LRF Ungdomen i Dalarna

After vårbruk
LRF Ungdomen firar att vårbruket är klart med en After vårbruk-träff

Malin Johansson, ordförande för LRF Ungdomen i Dalarna, berättar om höjdpunkterna bland deras aktiviteter under året.

After vårbruk

After vårbruk är årets höjdpunkt och det var det åttonde året det genomfördes i år. Vi firar att vårbruket är klart och i år grillade vi hamburgare, hade en tipspromenad och lekte lekar. Detta brukar alltid dra mycket folk och i år var vi runt 100 personer.

Jobb-mingelkväll på Stiernhööksgymnasiet

Jobb-mingelkväll på Stiernhööksgymnasiet är också en återkommande aktivitet vi gör varje år. Då bjuder vi in företag och elever till en kväll där man kan knyta kontakter med potentiella anställda eller praktikanter och i elevernas fall praktikplatser eller arbetsgivare inom den gröna näringen.

Jobbmingel-kvällen 2022 tog hem priset för Årets aktivitet på LRF Ungdomens riksstämma i våras

Bästa butik

Bästa butik är en tävling som vi genomför under hösten för matvarubutiker i länet. Tanken är att göra det lättare för konsumenter att välja lokala produkter och bra svenska råvaror. Förhoppningen med tävlingen är att den vinnande butiken får uppmärksamhet, vilket skapar en vilja att bli ännu bättre, och att andra livsmedelsbutiker blir inspirerade att göra ännu mer än vad de gör idag för att ha möjligheten att ta hem vinsten nästa år! Vi har en jury som utser en vinnare bland de nominerade och åker ut med ett litet pris och ett diplom. I år var det fjärde året vi anordnade tävlingen.

Läs mer om tävlingen Årets butik här

Jobbmingel på Stiernhööksgymnasiet

Jobbmingel på Stiernhööksgymnasiet

Bästa butik 2022 blev Hemköp Skogbo

Bästa butik 2022 blev Hemköp Skogbo

After vårbruk

After vårbruk

Malin Johansson är nyvald ordförande för LRF Ungdomen i Dalarna

Malin Johansson är nyvald ordförande för LRF Ungdomen i Dalarna. Här tar hon över ordförandeklubban efter Johanna Björs på Ungdomens årsmöte.