Årsmöte LRF Ungdomen Halland

män, kvinnor, pratar inför andra, årsmöte
Styrelsen berättar om verksamhetsåret med ordförande Marcus Idoffsson längst fram. Foto: Jennie Dannegren.

I lördags kväll höll LRF Ungdomen Halland årsmöte på Rönnås Lada i Tvååker. Det blev en härlig kväll med lite drygt 30 gäster.

Innan årsmötesförhandlingarna började så inleddes kvällen med en rejäl "Bonnamiddag". Heléne Gunnarsson från regionstyrelsen Halland berättade efter maten vad regionstyrelsen arbetar med och vilka frågor som har varit särskilt aktuella detta år, där lantbrukare dessutom har varit drabbade av extremväder.

Årsmötet drog efter Helénes anförande i gång. Ordförande Marcus Idoffsson öppnade mötet och Ylva Clausén Wingårdh valdes till ordförande och Jennie Dannegren till sekreterare. Två motioner behandlades och båda bifölls och båda med fokus på Munkagårdsgymnasiet.  Marcus Idoffsson och Linus Börjesson valde att lämna styrelsen och likaså med valberedningens sammankallande Per Tryggesson.

Det blev nyval på Clara Andersson och Adam Isberg till styrelsen och Amanda Kristensson till valberedningen. Ny sammankallande i valberedningen blev Ellen Torstensson. Ny ordförande efter Marcus Idoffsson blev Elvira Lund. Det var fin stämning under hela årsmötet och det blev många diskussioner om aktiviteter inför 2024 som styrelsen ska sätta tänderna i härnäst. Marcus lämnade över klubban till Elvira som avslutade årsmötet. Efter förhandlingarna bjöds det på gofika och blommor till de som avgått delades ut. Efter fikat berättade Katarina Wolf från LRF ungdomens riksstyrelse vad de jobbar med just nu.

Följ gärna LRF Ungdomen Halland på Facebook och sociala medier!

Länsförsäkringar Halland och Ullared Lantmän var sponsorer och stod för middagen.

Jennie Dannegren
regional folkrörelseutvecklare LRF Väst
jennie.dannegren@lrf.se 
072-141 63 74

man, kvinna, tar varandra i hand, avtackning
Marcus Idoffsson lämnar över klubban till Elvira Lund och Elvira tackar Marcus för sitt engagemang. Foto: Jennie Dannegren.