Hälsningar från Ungdomsstyrelsen i Värmland

Oscar Nordahl
Oscar Nordahl, ny ordförande i LRF Ungdomen. Foto: privat.

Äntligen startar vi ett nytt givande år med fantastiskt roliga aktiviteter inplanerade.

Kick off och aktiviteter

I januari träffades styrelsen, som i år består av hela fyra nya ledamöter samt en ny ordförande på Ruds gård i Kil för en Kick off. Det var ett lunch till lunchmöte där vi hade chansen att lära känna varandra, samt lägga en verksamhetsplan för året. I årets plan finns de vi kallar för ”fasta aktiviteter” som bland annat Vårvisningen, VIP-kväll, Lillerudsdagarna, Brunnby Lantbrukardagar samt någon bussresa med studiebesök. Det är aktiviteter vi brukar köra på varje år, så även detta år, hoppas vi.

Men med nya styrelsemedlemmar kommer även nya idéer. Därför finns en hel del nya träffar och studiebesök som ligger som planer för i år. Vi avslöjar inte för mycket men håll utkik i era mejl och SMS samt på kalendern på hemsidan så att ni inte missar något.

Kanske att vår första träff kan gå i fårets tecken…

Ny styrelse

Vi vill även passa på att kort presentera oss i styrelsen, mer utförliga presentationer finner ni på vårt Instagramkonto, eller Facebook. Följ oss gärna, för att se vad som händer framöver. Du får gärna hänga med oss på TikTok

Ny ordförande för i år: Oscar Nordahl, 26 år och från Edsvalla.
Vice ordförande: Teodor Hidén, 30 år och från Edane.
Ledamot: Jonna Didriksson 28 år från Borgvik.
Ledamot: Hennie Ohlsson 25 år från Kil.

Nya ledamöter för i år: Emma Söderlund 23 år, Mangskog. Elin Almberg 22 år, Långserud. Jakob Nilsson 20 år, Södra Högsäter. Alma Book 18 år, Åtorp.

Vi ser mycket fram emot det nya året och att få träffa er ute på våra aktiviteter och träffar. Med vänligen hälsningar


Oscar Nordahl
Ordförande, LRF ungdomen Värmland