Häng med LRF Ungdomen på TikTok

LRF Ungdomens Värmlands TikTok kontot har nu varit i gång i drygt 2 månader och nått ca 240 följare. Via videos visar de vad LRF Ungdomen i Värmland gör och en del även med humorinslag med koppling till lantbruk. Följ LRF Ungdomen Värmland på TikTok!

LRF Ungdomen i Värmland ville nå ut till en yngre publik och därför startade de ett TikTok konto. Idag har kontot, som bara varit i gång i drygt 2 månader 241 följare. På kontot gör de videos där de visar vad LRF Ungdomen i Värmland gör, men också en del humorinslag med koppling till lantbruk.

- Vi tycker att TikTok är en bra kanal då den vänder sig till en yngre målgrupp. Vi använder mycket Facebook och Instagram, men då vi vill nå en yngre målgrupp bestämde vi oss för att starta kontot. Oskar som är nyvald i styrelsen har gjort en del videos till kontot vilket är roligt, säger Jonna Didriksson som är ordförande för LRF Ungdomen i Värmland.

Det är inte bara TikTok som LRF ungdomen laddar för, de ska också ha en VIP kväll för sina medlemmar kvällen före vårvisningen nu i slutet på mars.

- Vi bjuder in våra medlemmar till VIP kväll torsdagen den 30 mars tillsammans med Maskin Väst. Vi utlovar mat, studiebesök och Maskin i Väst berättar om vad de har på gång, inbjudan kommer att gå ut men håll koll på LRFs kalendarie, och våra sociala medier för vi kommer att ha anmälan till kvällen, avslutar Jonna.


Följ LRF Ungdomen i Sociala medier:
https://www.tiktok.com/@lrfungdomenvarmland 

https://www.facebook.com/lrfungdomenvarmland 

https://www.instagram.com/lrfungdomenvarmland/