Sara Andersson - ny regionalt sakkunnig inom vatten!

Sara Andersson

Vi välkomnar Sara Andersson som ny regionalt sakkunnig till regionerna Jönköpings län, Skåne och Sydost. Sara tillträdde vid årsskiftet och i den här intervjun får ni lära känna henne lite mer och vad hon ska arbeta med.

Berätta lite om dig själv! 

Jag bor på landet utanför Växjö med min familj och våra katter. Jag har mina rötter i Kronobergs län och får nog skryta med att jag har bra lokalkännedom då jag som orienterare sedan barnsben rört mig i skogarna i Småland. Min yrkesbana har även den kantats av kartor då jag är lantmätare och arbetat många år på Lantmäteriet. Senast kommer jag från Samhällsbyggnadsförvaltningen på Alvesta kommun.

Vad kommer du att arbeta med på LRF?

Jag kommer att arbeta som sakkunnig, främst med inriktning mot samhällsbyggnad och infrastruktur.  

Vad ser du mest fram emot?

Att få arbeta tillsammans med kollegor, förtroendevalda och medlemmar som verkligen brinner för sin sak. Att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter och att få arbeta med landsbygdsutveckling.

Vad gör du helst på fritiden?

Jag gillar att träna och framför allt att springa, det är så enkelt att dra på sig löparskorna och ge sig ut en runda. Det är ett perfekt sätt för mig att rensa huvudet, ofta föds nya idéer och jag hittar nya lösningar på saker när jag är ute i naturen.  

Vill du komma i kontakt med Sara så finns hon på sara.andersson@lrf.se, 010-184 26 50