Välkommen Sara Bref, ny regional kommunikatör

Sara Bref
Foto: Andreas Strömberg

Vi välkomnar Sara Bref som ny kommunikatör för regionerna LRF Jönköpings län, LRF Skåne och LRF Sydost. Sara hade sin första arbetsdag den 14 augusti och här får vi lära känna henne lite bättre.

Hej! Jag heter Sara Bref och jag började som kommunikatör på LRF den 14 augusti. Jag är husdjursagronom och journalist och kommer närmast från högskolan i Jönköping, där jag har arbetat med kommunikation och omvärldsbevakning vid Nationellt centrum för livslångt lärande. Tidigare har jag bland annat jobbat som reporter på Jönköpings-Posten och som naturbrukslärare med inriktning häst. 
 
Jag är uppväxt på en gård med skogsbruk och djurhållning i sydöstra Värmland, men har bott i Jönköpingstrakten i snart 15 år. Mina lediga dagar tillbringar jag gärna i trädgården, i skogen med en kamera eller ute på äventyr tillsammans med mina barn. Jag har ena foten kvar i stallet, även om hästintresset rent praktiskt nu går lite på sparlåga.  

Jag ser verkligen fram emot att i arbetet på LRF få kombinera mina två kompetensområden, genom att fortsätta arbeta med kommunikation men med frågor som rör lantbruk och landsbygd. Vi ses!  

- Vi är glada och förväntansfulla över att nu ha en så kompetent och trevlig medarbetare som Sara hos oss här i de södra regionerna. Sara är placerad på Jönköpingskontoret, men som för oss alla så arbetar hon för alla tre regioner Jönköpings län, Skåne och Sydost. Sara ingår i kommunikatörsteamet som i övrigt består av Markus Asp och Sarah Ejermark // Karin Eickhoff regionchef.