Vill du vara med på Gårdsrundan 2024?

Gårdsrundan Jönköpings län

Nu är anmälan öppen för dig som vill visa upp din mat eller dryck på Gårdsrundan i Jönköpings län, som i år hålls den 14-15 september. Vi ser även gärna att det finns några gårdar att besöka för att se hur livet på ett lantbruk ser ut, så du som vill visa upp din gård är hjärtligt välkommen med din anmälan också!

För fjärde året i rad hålls Gårdsrundan i Jönköpings län, en helg med fokus på all vår goda mat. Det är ett tillfälle för konsumenter att upptäcka alla de fantastiska livsmedelsföretagarna runt om i länet och samtidigt få en inblick i hur mat produceras och förädlas.

Gårdsrundan 2024 kommer att bli en helg fylld med smaker, dofter och lokala råvaror och förra årets satsning på kulturinslag återkommer även i år. 2024 hålls matrundor i alla Smålandslänen samma helg!  

Datum: 14-15 september kl. 10:00-16:00.

Gårdsrundan anordnas inom ramen för arbetet med den regionala livsmedelsstrategin och finansieras av Region Jönköpings län. Genomförandet är ett samarbete mellan Region Jönköpings län, LRF, Länsstyrelsen i Jönköpings län, Hushållningssällskapet Jönköping, Jönköpings kommun, Vetlanda kommun, Värnamo kommun, Gislavds kommun, Vaggeryds kommun samt NUVAB och Enter Gislaved.

Anmälan är nu öppen!