We Effect-ambassadörer och medlemmarna har gjort det igen

Zambia, We Effect

Så mycket samlade regionstämmorna i norr in till We Effect, världens största kooperativa biståndsorganisation.

Vid LRFs regionstämmor landet runt har våra 17 We Effect-ambassadörer, på olika sätt, presenterat We Effects arbete och uppmuntrat stämmodeltagare att skänka en slant eller två. Den totala slutsiffran från regionstämmornas insamlingar blev 116 300 kr. Varav regionstämmorna i norr bidrog med 27 287 kronor. Tack för alla generösa gåvor. Steg för steg närmar vi oss en hållbar och rättvis värld, fri från fattigdom.

Med årets insamlingar vid regionstämmorna landet runt hjälper vi We Effect fortsätta jobba för långsiktiga samarbeten och stötta bondeorganisationer i 20 andra länder i världen. Tillsammans har vi nu bidragit till We Effects arbete i omställningen till ett hållbart och jämställt jordbruk där kvinnor får samma förutsättningar som män att anpassa sig till klimatförändringarna, att organisera sig, äga mark och kunna bo och leva i trygghet.

We Effect och LRF

När vår egen regering sätter käppar i hjulen för Sveriges möjligheter att visa solidaritet genom att ge bistånd på ett genomtänkt och strukturerat sätt känns det skönt att veta att den vanliga människan fortfarande gör vad den kan för att hjälpa sina medmänniskor. Så stort tack för alla gåvor och tack till alla ambassadörer som gör ett fantastiskt arbete med att berätta om och sprida kunskapen om We Effect.

På LRF Jämtlands regionstämma samlades 4720 kronor in. På LRF Västernorrlands regionstämma landade summan på 5000 kronor . På LRF Västerbottens regionstämma blev det totalt 7759 kronor och LRF Norrbottens regionstämma bidrog med 6217 kronor.

Stöd We Effects arbete för allas rätt till mat. Bli månadsgivare eller skänk en gåva här.