Alla vi som jobbar i det gröna näringslivet tror på framtiden. Vi är övertygade om att jorden, skogen och djuren är lösningen.  Att det är lösningen för en vardag som gör skillnad och ett samhälle som tacklar klimathotet, som förenar tillväxt, innovation och lönsamhet med hänsyn till miljö och natur. Vi tror, vi vet och vi drar vårt strå till stacken.

Alla tänker inte som oss. Men tänk om vår lösning kan bli allas lösning? Tänk om vi kunde åstadkomma förändring på riktigt. Komma med de smartaste innovationerna? Hitta lösningen där andra hittar problem. Tänk om vi kunde få andra att se det vi ser?

 Då måste vi också tänka om. Den som vill förändra världen måste börja med sig själv. Så tänk om du gjorde något av det du gör idag på ett litet annorlunda sätt. Tänk om den lilla förändringen ger en dominoeffekt som i sin tur leder till att alla pusselbitarna faller på plats. Och tänk om alla våra tänk om tillsammans skapar något som ingen av oss ens kunnat föreställa. En lösning. Tänk om.

 2019 är året då alla vi som jobbar för det gröna näringslivet tänker om. Under det här året ska vi bli kreativa än vi någonsin varit. Vi ska vara modiga. Och vi ska värna varandra. Tillsammans ska vi göra LRF till den mest innovativa versionen av sig själv. Utan att tappa bort vilka vi är. För vi är de som tror på framtiden. På jorden, skogen och djuren.

Är du med?