LRF Knivsta: I vår kommungrupp arbetar vi snabbt och effektivt

Margareta Lindahl

Inom kort lämnar Margareta Lindahl över Torslöt gård till dotter och son. Men uppdraget som ordförande LRFs kommungrupp i Knivsta kommer hon behålla, berättar hon för Land Lantbruk.

Margareta Lindahl i Knivsta är mångsysslare. På Torslöt gård i Knivsta (i företaget finns också Sollbo gård) omfattar verksamheten får, miniatyrhästar, gårdsbutik, och snart också höns. Dessutom är Margareta ordförande i LRFs kommungrupp i Knivsta, något hon alltså kommer fortsätta med även om sonen och dottern kommer ta över verksamheten.

I veckans nummer av Land Lantbruk intervjuas Margareta.

Det är tuffa tider, konstaterar Margareta. Det har gått trögt med försäljningen av lammlådor, och de fick in 75 procent mindre hö förra året. 

Miniatyrhästarna ligger Margareta varmt om hjärtat. I artikeln kan vi läsa att om du har varit på Stockholm Horse Show har du säkert sett hennes hästar, i paraden och i utställningen.

Uppdraget som ordförande i kommungruppen ligger också Margareta varmt om hjärtat.

– Det är verkligen ett jätteroligt uppdrag. Den viktigaste frågan just nu är äganderätten. I vår kommungrupp arbetar vi snabbt och effektivt, här går ingen politiker i fred på ICA, säger Margareta och ler.

Läs hela artikeln i veckans nummer av Land Lantbruk.