Behöver du medarbetare inom gröna näringar?

man går mot traktor
Foto: Ulf Palm.

Behöver du rekrytera medarbetare? Då kan du lägga ut jobbet direkt på Gröna jobb, att annonsera är kostnadsfritt.

Tänk på att arbetsförmedlingens statistik över tillgängliga jobb i olika branscher är ett mycket viktigt underlag för hur till exempel Studie- och yrkesvägledare tipsar elever om utbildningar och möjligheter. Därför är det viktigt att vi verkligen använder grönajobb.se när vi har lediga jobb i jord- och skogsbruket!

Startades av LRF och Gröna Arbetsgivare

Gröna jobb startades av Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) och Gröna Arbetsgivare som ett led i kraftsamlingen att stödja de gröna näringarnas utveckling. Utöver LRF och Gröna Arbetsgivare samarbetar Gröna jobb med bland annat arbetsförmedlingen, universiteten, direkt med bransch- och fackorganisationer - som till exempel Kommunal och Trädgårdsanläggarna i Sverige. Det unika samarbetet med arbetsförmedlingen gör att alla jobb i platsbanken som har en grön profil dagligen uppdateras även på gronajobb.se. I kombination med det samarbetet samlar vi också in annonser direkt från arbetsgivare, våra samarbetspartners och rekryteringsföretag.

Fler kan ta del av tjänsterna, lättare att rekrytera

Vinsten med gronajobb.se är att fler får möjligheten att ta del av tjänsterna inom de gröna näringarna och att arbetsgivarna får lättare att rekrytera rätt kompetenser. Det skapar förutsättningar för tillväxt och konkurrenskraft.

Läs mer på Gröna jobb.se