Vill du vara funktionär på Gotlands Skördefestival?

Gotlands skördefestival logotype
Gotlands skördefestival äger rum i början av september.

Första helgen i september är det dags för Gotlands Skördefestival – en folkfest som bjuder på kunskap, aktiviteter och gotländska produkter! Evenemanget söker nu funktionärer och du som anmäler dig till ett pass på max fyra timmar får många bra förmåner för insatsen!

Det behövs bland annat funktionärer i entré och på parkering den 2 och 3 september. Du som väljer att hjälpa till får en genomgång i början av ditt pass kring arbetsuppgifter.
 
Om du jobbar ett pass får du följande:
•    Fika och lunch den dagen du hjälper till
•    Gratis inträde för dig själv resten av dagen
•    Fyra endagsbiljetter eller en trerätters funktionärsmiddag på Gotland Grönt Centrum cirka två veckor efter Skördefestivalen
 
Om du jobbar två pass får du fyra biljetter och delta vid funktionärsmiddag eller så väljer du åtta biljetter.
- Visst låter det bra?! För att vara med som funktionär anmäler du dig i formuläret på skördefestivalens hemsida Bli funktionär (gotlandsskordefestival.se). Anmäl dig redan nu, ju tidigare vi vet vilka som kan vara med desto bättre, säger Ninni Kolmodin i LRFs regionstyrelse som är med i skördefestivalens styrgrupp.

När du anmäler dig kan du skriva önskemål om vad du vill göra eller om det är någon du vill vara med på samma pass under övrig information. Vet du om personer som kan vara intresserade av att vara funktionär får du gärna tipsa dem och sprida den här informationen vidare.

Vill du veta mer skickar du ett mejl till funktionar@grontcentrum.se.

Skördefestivalen arrangeras av LRF, Hushållningssällskapet, Gotland Grönt Centrum, Roma IF, Roma intresseförening och Studieförbundet Vuxenskolan.

Mer information:

Om Gotlands Skördefestival: Vi firar den gotländska skörden (gotlandsskordefestival.se)

LRFs kontaktperson: Ninni Kolmodin, ninni.kolmodin@lrf.se eller 070-318 43 87.