16 Dec, svensk tid:
08:00-08.15: Ida Berg Hauge, CEO, Norwegian Dairy Council (Melk.no): New trends in Nordic dairy consumption behaviours.
08.15-08.35: Assoc prof Richard Tellström: Diving into Dairy – cultural history of dairy in the Nordic diets
08.35-08.55: Dr Stephan Peters: Decreasing the environmental footprint of our diet – a modelling approach using Optimeal®
08.55-09.15: Prof Adam Drewnowski: Social and economic aspects of sustainable diets now and in the future
09.15-09.30: Ida Berg Hauge: closing remarks and live Q&A

Du är också välkommen att delta på övriga, sponsrade symposier under konferensen med samma länk.
Det är fortfarande möjligt att registrera sig för hela konferensen mot en avgift.

För mer info, se www.nnc2020.fi.

För att få inloggningsuppgifter till konferensen och kostnadsfritt delta på symposierna, vänligen maila ann-kristin.sundin@lrf.se

Samma länk gäller för samtliga kostnadsfria symposier under hela konferensen.

Om du twittrar, pinga gärna via @NNC2020 och @lrf_mjolk, så har vi möjlighet att retweeta. Även #NNC2020 följs upp.