Sommarens torka kommer att påverka Sveriges djuruppfödare lång tid framöver. Det är många frågor som rör företagandet, som man gör klokt i att fundera över och lägga strategier efter. 

I dessa tre webbinarier får du som LRF-medlem kostnadsfritt ta del av kunskap från experter som kan göra skillnad för ditt företagande den kommande tiden. Webbinarium del 1 och 2, riktar sig främst till dig som har mjölkkor, nötkreatur och lamm. Del 3 som handlar om företagets lönsamhet riktar sig till alla lantbruksföretag. 

Del 1: Få tips och idéer om hur man på enkelt sätt kan bygga och inreda för att få plats med djuren i vinter

I efterdyningar till torkan kan det finnas ökat behov av alternativa djurutrymmen för ev övertaliga djur eller för att kunna gruppera och fördela fodret bättre.

Vad gäller om jag vill ha djuren ute när det är krav på ligghall? Hur kan jag bygga enkelt för att få plats med djuren? Hur påverkar foderbristen planlösning och utfodringssystem? Finns det alternativa strömedel? Vad gäller vid dispensansökan för ligghall? Det är bara några av frågorna som du får svar på av rådgivaren Anne Tönnerheden från VÄXA.

För vem: För dig som har mjölk-, nöt- eller lammproduktion och vill stärka ditt företag 
Var: Se webbinariet i efterhand här

Här hittar du de andra delarna:

Del 2: Foderstrategi
- Del 3: Lantbrukets lönsamhet

I samarbete med