Ska er kommungrupp eller lokalavdelning delta på några aktiviteter i sommar?

Varbergs kom grp vid kosläpp

LRF Väst erbjuder bland annat material i form av broschyrer, kepsar, flaggor som visar varumärket LRF och tips på aktiviteter som kan användas i er monter. Hör av er, om ni behöver material eller flaggor.

Flera av er deltar då och då på olika aktiviteter och mässor för att prata om LRF och det svenska lantbruket. En fantastisk hjälteinsats gör ni!

Från regionen kan vi erbjuda material om vad LRF gör, medlemskapet, svensk mat med mera. Det finns även kepsar, skyltar och flaggor för att märka upp och visa varumärket LRF. Önskar man låna tält så finns det tillgängligt att boka och kan hämtas på kontoret i Skara, Falkenberg, Karlstad. Vi har även förslag på enklare aktiviteter för barn så som bollkastning och tipspromenad.

Förslag på aktiviteter 

Det bästa i en monter är att se, känna, göra, här följer lite förslag på vad man kan hitta på:
-Bjud på svenska tomater/morötter/äpplen
-Låt besökarna para ihop sädesslag med produkter
-Skapa en plats där besökarna kan slå sig ner och vila genom att ställa ut halmbalar och passa samtidigt på att prata med dem om den svenska bonden.

Det finns massor med goda idéer och har ni själva hittat något som fungerat bra så dela med er av det så kan vi låna idéer av varandra.

LRFs konsumentkampanj - Från Sverige. För Sverige.

Under sommaren körs LRFs konsumentkampanj "Från Sverige. För Sverige". Är man som kommungrupp intresserad av att sätta upp en vepa med det budskapet i sin bygd så står regionen för kostnad och frakt.

Varmt välkommen att ta kontakt om ni har några frågor eller önskar beställa något material.

Ulrika Bertilsson
ulrika.bertilsson@lrf.se 
Telefon: 072-247 16 11