Regionchef Erik Erjeby slutar på LRF

Personal i LRF Öst. Längst fram regionchef Erik Erjeby. Foto Erik Erjeby.
Personal i LRF Öst. Längst fram regionchef Erik Erjeby. Tf regionchef Petter Engström (blå träningströja bakom Erik) och tf vice regionchef Anna Åman (blå jacka och svart kjol). På bilden saknas Karin Oscarsson och Maria Mehlqvist.

Efter 11 år som regionchef i Öst så slutar Erik Erjeby den sista april på LRF för att börja ett nytt uppdrag som distriktschef på Skogsstyrelsen i Östergötland.

Rekrytering av hans efterträdare pågår, men det dröjer till hösten innan en ny regionchef kommer att vara på plats. Fram till dess kliver naturligt vice och ställföreträdande regionchef Petter Engström in som tillförordnad regionchef. Tillförordnad vice regionchef kommer under denna period Anna Åman Sigbjörnsson att vara.

Ny på regionkontoret är Caroline Davidsson som folkrörelseutvecklare med uppdrag att stötta kommungrupperna. Hon har jobbat som konsult under kvartal ett i år med regionstämmorna, framför allt Östergötland, och har nu fått en projektanställning på deltid under ett år för att stärka upp kontoret i arbetet som krävs kopplat till stadgeändringar och utveckling inom Framtidens folkrörelse. Caroline hälsas välkommen till LRF Öst!

Kontaktuppgifter till personalen i LRF Öst

Caroline Davidsson

Caroline Davidsson