Webbinarium: EU-valet viktigare än man tror!

EU webbinarium
Carin Hoflund och Mia Crawford

Missa inte den 15 april, ett tillfälle att inspireras och få mer insikt i de viktiga EU-frågorna – känn dig varmt välkommen!

Den 9 juni går vi till val för EU-parlamentets nya femårsperiod. Det kan kännas långt bort men är närmare än man kan tro. Mycket av det som beslutas i Bryssel och Strasbourg är stora frågor som påverkar dig som markägare direkt eller indirekt. Därför är det viktigt att parlamentkandidaterna som väljs så långt det är möjligt företräder det du tycker är viktigt.  

Vi bjuder in till det här webbinariet för att berätta mer om EUs arbete och hur EU-valet går till. Vi har också bjudit in Mia Crawford, ansvarig för EU- och internationella frågor vid LRF Skogsägarna. Mia kommer berätta om LRFs påverkansarbete i Bryssel och om några av de stora viktiga frågor inom skog och miljö där LRF s medverkan fått betydelse för utformningen av de beslut som fattats. 

När: måndag 15 april kl 18.30 – 20.00 

Var: webbinarium via Teams 

För vem: LRFs medlemmar. 

Anmälan senast 12 april via länken nedan (medlemsinlogg).

Det här innehållet är låst.

Detta innehåll är endast tillgängligt för betalande medlemmar i LRF. Du som är medlem kan logga in nedan för att se innehållet.