Vad gör att du trivs på K-Rauta?

I hela Kesko AB finns en enorm drivkraft, en enorm vilja att göra nytta för våra kunder. Samtidigt finns en lika stor drivkraft att se till att ta hand om våra medarbetare och att tillsammans med våra leverantörer göra vårt bästa för att jobba miljösmart och att trygga klimatet för kommande generationer. Det är viktigt för mig.

Vad är unikt med K-Rauta?

På K-Rauta kan du alltid räkna med att bli sedd och väl omhändertagen som kund. Vi är genuint intresserade av våra kunders projekt och gör allt vi kan för att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet för att ditt projekt ska bli precis så bra som du vill ha det.

Vilken är er specialistkompetens?

Jag skulle säga att vår specialistkompetens främst ligger inom segmenten färg, golv, kakel & klinker samt badrum. Även trävaror, dörrar och fönster kommer högt upp på listan.

Vad vet du om K-Rauta som LRF-kunden inte vet?

Utöver våra duktiga företagssäljare jobbar vi även med Projektplanerare i alla våra varuhus. Av projektplaneraren kan du kostnadsfritt få hjälp med att rita upp ditt nya badrum, ditt drömkök eller ditt renoveringsprojekt. Oavsett om du är i planeringsfasen, mitt inne i ett renoveringsprojekt, eller närmar dig slutet så finns våra Projektplanerare där för dig. Vi hjälper dig från start till klart.