Att inreda ett lager kan ses som en trestegsraket. Först: välj hyllsystem och pallställ där du kan lagra dina varor. I nästa steg: addera lyft- och transporthjälpmedel som underlättar det dagliga arbetet. Slutligen: komplettera med de små, men ack så viktiga, detaljerna för en både säker och lättskött arbetsmiljö där det är lätt att trivas. AJ produkter har kunskapen och produkterna, alltid till rabatterat medlemspris!

Säkerhet 

Personalens säkerhet har alltid högsta prioritet. Att skapa trygga gångvägar är därför en nödvändighet i logistik­områden där människor och truckar rör sig. Målade golvmarkeringar kan göra nytta, men att skilja av med en fysisk barriär är alltid det bästa. 

Underhåll 

Att ha ett välstädat lager är viktigt dels från trivselsynpunkt, dels för att ett grusigt underlag kan öka halkrisken. Är golvytan gigantisk kan en åkbar sopmaskin vara att föredra, men i de flesta fall klaras städningen enkelt med en manuell sopmaskin.  

Avfall 

När städningen är avklarad gäller det att skilja ut avfallet från det som ska till återvinningen. Avfallet läggs med fördel i ett klassiskt sopkärl som är smidigt att både tömma och rengöra.