”Jag är på Granngården i Torsby flera gånger i veckan, kan sladda in någon minut innan stängning med andan i halsen för att jag behöver en säck hönsfoder men möts alltid av leenden. Medarbetarna där känns som kollegor, som goda grannar."

"Mina hästar skall få den absolut bästa starten för ett långt, skadefritt och sunt liv. Hästar växer mycket, skall hålla för arbete och kan bli upp till 30 år. Fodret är naturligtvis enormt viktigt, och hos Granngården vet jag att jag får bra grejer.

Hästarna är mitt andningshål. De ger så mycket kärlek och är alltid glada över att umgås. Det är inte så mycket glitter och glamour att föda upp hästar, när andra myser i bastun efter ett pass på gymmet kanske jag har timmar av hårt arbete kvar. Men det jag får ut av det här vill jag aldrig vara utan.

Hönsen och tuppen Rune springer runt med oss på dagarna och är ljuvliga. Vi har dem för eget bruk, vi får ägg till familjen, och våra vänner blir glada när de får ”riktiga ägg” som gåva. Hönsen är fantastiska djur med personlighet, de kräver så lite och ger så mycket tillbaka.

Granngården är en viktig leverantör till verksamheten. Vi odlar eget hö och har fina beten men kraftfoder, strö, gödning, gräsfrön och allsköns utrustning köper jag där. Det finns erfarenhet och intresse hos Granngården och jag älskar bra service. Om Torsbys medarbetare inte har svaret direkt så finns alltid expertisen i företaget. Jag känner mig i trygga händer.”